Loading...
ZooVet Jungle

Юніор-каль 200 гр 10321

Юніор-каль 200 гр 10321

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

Під замовлення

00-00000289
248 грн

добавить

У закладки

Кормова добавка Junior Cal для цуценят і кошенят, зростаючих собак і котів, а також вагітних і годуючих тварин. Добавка сприяє зміцненню кісток і зубів, оздоровленню вовни. Високоякісні мінерали в складі кормової добавки збагачені фосфатом і молочнокислою крейдою. Кальцій необхідний для структурної цілісності кісток, скорочення всіх м'язів, в тому числі серця, передачі нервових імпульсів, згортання крові, здоров'я клітинних мембран і транспортування поживних речовин через них. Фосфор входить до складу кісток і всіх клітин нервової, м'язової і залозистої тканини й відіграє велику роль в енергетичних процесах забезпечення життєдіяльності. Магній підтримує здоров'я всіх тканин тіла, функціонування ферментної системи обміну вуглеводів, жирів і білків, метаболізм кальцію, фосфору, натрію, калію і вітаміну C.

Склад: мінеральні речовини, молоко і молочні продукти, дріжджі.

Аналіз: протеїн 2, 1%, масла і жири 0,2%, клітковина 0,12%, зола 73%, волога 18%, кальцій 24%, фосфор 15%, магній 0,8%.

Дозування: для цуценят, молодих собак і собак дрібних порід, a також для котів й інших тварин з шерстяним покровом - половина чайної ложки (2,5 г) для середніх порід собак - 1 чайна ложка (5 г) для великих порід собак, вагітних і годуючих тварин - одна з половиною чайних ложки (7,5 г). Не перевищуйте рекомендоване дозування.

Попередження: добавка не підходить для цуценят великих порід. Для них варто застосовувати добавку Irish Cal. Регулярно забезпечуйте тварину достатньою кількістю свіжої питної води.

Застосування: мінеральну добавку слід давати, змішуючи з кормом. Якщо тварина харчується сухим кормом, то перед підмішуванням добавки, його варто зволожити, додавши ложечку консервованого корму або рослинного масла. Також добавку можна змішувати з кефіром.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари

Юніор-каль 200 гр 10321

Модель:00-00000289

Під замовлення

248 грн