Loading...
ZooVet Jungle

Шампунь з маслом макадамия для цуценят 250 мл 18235

Шампунь з маслом макадамия для цуценят 250 мл 18235

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

Під замовлення

00-00000283
255 грн

добавить

У закладки

М'який, провітамінний шампунь, спеціально розроблений для чутливої ​​шкіри цуценят. Склад шампуню збагачений маслом австралійського горіха макадамія, частково вбирається в шкіру і створює захисний бар'єр, який оберігає від сухості й лущення. Шампунь живить шерсть, робить її м'якою, блискучою і здоровою. Шампунь нейтральний до рН шкіри тварини, пройшов дерматологічне тестування, тому ідеально підходить для догляду за шкірою і шерстю цуценят, а також для миття собак з чутливою шкірою. Шампунь має приємний запах шипшини і жожоба, показник pH шампуню становить 6.8.

Склад: вода, лаурет сульфат натрію, кокамід DEA, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, кокамідопропілбетаїн, ПЕГ-15 кокополіамін, дінатрійгідрофосфат, масло макадамії, хлорид натрію, гліцерин, гліколь дистеарат, парфум, діетаноламін, кокамід МЕА, калію дигідрофосфат, 1,2 пропандіол, ортофосфорна кислота , лаурет-10, 5-бром-5-нітро-1,3 діоксан.

Дозування: шампунь концентрований і може бути розведеним водою 1:1. Кількість шампуню для застосування не обмежена, залежить від розмірів собаки.

Застосування: змочити шерсть теплою водою і нанести шампунь легкими масажними рухами, щоб утворилася густа піна. Залишити на 2-3 хвилини, ретельно змити і просушити шерсть рушником.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари