* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану
** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!
* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану
** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!
Для тонкохвостого полоза або полоза Фрізі часто можна почути недостовірну інформацію про їх агресивний характер. Насправді, цей вид агресивним не вважається. Просто їх допитливість не завжди сприймається належним чином, досвідчені змієводи скажуть, що найчастіше агресія може бути викликана неправильними умовами утримання, які досить прості і не вимагають надобладнання.
Полози Фрізі досить великі, дорослі особини можуть досягати довжини 2,5 метрів. Стандартне забарвлення основне оливкове з чітким малюнком чорного кольору на спині, вздовж очей темні поздовжні смуги. Відрізняється відмінним апетитом, рухливістю та допитливістю.
Перед тим як заводити подібного полоза подбайте про наявність просторого тераріуму, в якому можна розмістити гілки та інші атрибути для того, щоб змія могла повзати по вертикальних поверхнях.
Годування. У природі їдять як гризунів, і птахів та його яйця, які заковтують цілком. У разі тераріуму можна годувати замороженим кормом (миші, щури, перепела), який попередньо підігрівають до кімнатної температури.
Утримання. Просторий тераріум, з двома тепловими зонами, які обладнають за допомогою термокилимка, в кожній із зон встановіть укриття, щоб змія могла повністю поміщатися в них. Середня температура у тераріумі 20-26 градусів.
Обов'язковий атрибут купалка-напувалка, воду в якій необхідно міняти щодня.
Як підстилку можна використовувати кокосові чіпси, мох або спеціальні субстрати для тераріумів.
Характеристики | |
Дата народження | 07.2021 |
Стать | Самець |
Морфа | Стандарт |
* Характеристики и комплектация изделия могут изменяться производителем без предварительного уведомления