Loading...
ZooVet Jungle

Зубна щітка TOOTHBRUSH Beaphar 13226

Зубна щітка TOOTHBRUSH Beaphar 13226

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

В наявності

00-00000211
148 грн

добавить

У закладки

Подвійна зубна щітка для собак і котів

Подвійна зубна щітка від Beaphar для собак всіх розмірів і порід, а також котів. Завдяки спеціальній ручці, щітку зручно тримати і вона не зісковзує під час використання. Форма щетинок спеціально розроблена за формою зубів тварини, а щетинки різної довжини допомагають очистити всі зуби, навіть у самих важкодоступних місцях. М'які й гнучкі щетинки не травмують ясна.

Регулярний догляд за зубами вашої собаки або кота запобігає виникненню проблем у ротовій порожнині й необхідності звернення в подальшому до ветеринарного лікування. Основною причиною таких проблем у собак і котів є вживання людської їжі й відсутність належного догляду. Якщо ви годуєте свою тварину консервами, догляд за зубами також необхідний, оскліьки така їжа не чистить зуби під час їжі - на відміну від сухих кормів, що містять тверді шматочки і таким чином сприяють чистоті зубів. Вологий корм, у свою чергу, прилипає до зубів, що призводить до виникнення стоматологічних проблем, тому слід приділяти особливу увагу гігієні ротової порожнини.

Спосіб застосування зубної щітки від Beaphar: щітку перед використанням потрібно зволожити і нанести на неї трохи зубної пасти. Акуратно очистіть всі зуби, поки вони не стануть чистими. Таким чином, Ви видаляєте залишки їжі й наліт на зубах тварини. Вам і вашій тварині може знадобитися деякий час і трохи терпіння, щоб звикнути до регулярного догляду за зубами. Гігієна ротової порожнини тварини повинна здійснюватися щодня. Замінюйте зубну щітку кожні 3 місяці або раніше, якщо щітка виглядає зношеною. Увага : щітка для чищення зубів тварин, не для людини. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Не дозволяйте вашій собаці жувати щітку.

Не використовуйте для тварин людську зубну пасту, вона має властивість пінитися і тим самим дратувати шлунок.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари

Зубна щітка TOOTHBRUSH Beaphar 13226

Модель:00-00000211

В наличии

148 грн