Loading...
ZooVet Jungle

Зубна щітка FINGER TOOTHPASTE Beaphar 11327

Зубна щітка FINGER TOOTHPASTE Beaphar 11327

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

Під замовлення

00-00000210
115 грн

добавить

У закладки

Багато проблем зі здоров'ям собаки можуть виникати через недостатню увагу до гігієни порожнини рота тварини. Тому щоденне чищення зубів - особливо важлива гігієнічна процедура, яка видаляє частинки їжі й зменшує кількість шкідливих бактерій, запобігає утворенню зубного нальоту і виникненню карієсу, а також знищує неприємний запах з пащі.

Використання зубної щітки на палець від Беафар: щітка просто одягається на палець і дозволяє зручно й легко дістатися всіх ділянок порожнини рота собаки. Перед початком процедури переконайтеся, що ваша тварина поводиться спокійно і не виявляє ознаки нервозності. Перед використанням щітку потрібно зволожити і нанести невелику кількість зубної пасти. Акуратно, без застосування сили, почистіть всі зуби собаки, поки вони не стануть помітно чистими. Гігієну порожнини пастою потрібно розглядати як частину необхідного догляду за твариною, яка повинна проводитися щодня для досягнення максимальної користі та ефективності.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари

Зубна щітка FINGER TOOTHPASTE Beaphar 11327

Модель:00-00000210

Під замовлення

115 грн