Loading...
ZooVet Jungle

Sweethearts смачні і корисні сердечка для кішок і кошенят 150 шт 16110

Sweethearts смачні і корисні сердечка для кішок і кошенят 150 шт 16110

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

Під замовлення

00-00000268
130 грн

добавить

У закладки


Sweethearts - корисні та поживні ласощі для котів і кошенят у вигляді різнокольорових сердечок. Якщо Ви хочете побалувати свою тварину чимось смачненьким і корисним, сердечка Sweethearts - саме те, що потрібно! Їх натуральний смак м'яса з морепродуктами не залишить байдужим жодного кота!

Склад: молоко і молочні продукти, фруктовий цукор, м'ясо і продукти тваринного походження, молюски та ракоподібні (мінімум 4% креветки), мінерали, дріжджі, масла і жири.

Аналіз: протеїн 8, 6%; жир 2,7%; клітковина 7,0%; зола 12,4%; волога 4,4%; кальцій 1,7% (Са) фосфор 1,2% (Р); натрій 0,2% (Na) калій 0,03% (К); магній 0,01% (Mg).

Дозування: 5 - 10 сердечок в день.

Застосування: можна давати тварині у вигляді заохочення або винагороди, або як легкий перекус. Слідкуйте, щоб у тварини завжди була свіжа питна вода в достатній кількості. Можна давати кошенятам віком від 6 тижнів, а також вагітним тваринам і годуючим. Перевищувати дозування понад 8 сердечок на 1 кг маси тіла не можна, може спровокувати діарею. Не має обмежень по тривалості використання.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари