Loading...
ZooVet Jungle

Спрей з маслом горіха макадамія для гарної і блискучою вовни собак і котів 250 мл 12558

Спрей з маслом горіха макадамія для гарної і блискучою вовни собак і котів 250 мл 12558

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

В наявності

00-00000271
356 грн

добавить

У закладки

Спрей з маслом австралійського горіха макадамія для собак і котів.

Призначений для догляду за сухою шкірою, ламкою і тьмяною шерстю. Ідеальний засіб як для довгошерстих, так і для короткошерстих і жосткошерстих порід собак і котів. Покращує стан вовни, робить її блискучою і полегшує розчісування. Особливо рекомендується для собак, які беруть участь у виставках.

Склад: вода, масло австралійського горіха макадамія, касторове масло гідрогенізоване, етоксильований, 3-бегеноілоксі-2-гідрокси-тріметіламмоніумхлорід (3-Behenoyloxy-2-Hydroxy Trimethyl ammoniumchlorid), 1,2 пропандіол, духи, 5-бром-5-нітро-1 3-діоксан .

Дозування: в залежності від розміру тварини і довжини вовни.

Застосування: збовтайте перед використанням . Обробіть спреєм всю шерсть тварини з відстані 30 см, почекайте 10 хвилин, потім ретельно розчешіть. З обережністю застосовуйте спрей в області голови, так, щоб він не потрапив безпосередньо в очі, ніс і вуха. У рідкісних випадках, у тварин, схильних до проявів алергії, можливі алергічні реакції на активний компонент. Обмежень щодо дозування спрею не існує, воно залежить індивідуально від розміру тварини, на ваш розсуд. Побічних ефектів і обмежень по тривалості використання немає. Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі. При попаданні ретельно промийте водою.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари