Loading...
ZooVet Jungle

Спрей від колтунів FREE SPRAY 150мл 12556

Спрей від колтунів FREE SPRAY 150мл 12556

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

Під замовлення

00-00000276
360 грн

добавить

У закладки
Beaphar Free Spray - спрей від колтунів з мигдальним маслом для собак і котів. Cпрей полегшує розчісування, запобігає сплутуванню шepcті й утворенню колтунів, має приємний запах. Після застосування спрею шepcть стає м'якою, шовковистою і блискучою. Спрей також добре застосовувати для тварин, що беруть участь у виставках.

Склад: вода, мигдальне масло, парфум, допоміжні речовини.

Дозування: в залежності від розміру тварини і довжини вовни.

Застосування: збовтайте перед використанням. Побризкайте спреєм на тіло тварини з відстані приблизно 30 см, залиште на 10 хвилин, потім ретельно розчешіть шepcть. З обережністю застосовуйте спрей в області голови, так, щоб він не потрапив безпосередньо в очі, ніс і вуха. Якщо ковтуни залишаються, вимийте спочатку шерсть шампунем від колтунів. У рідкісних випадках, у тварин, схильних до проявів алергії, можливі алергічні реакції на активний компонент. Обмежень щодо дозування спрею не існує, воно залежить індивідуально від розміру тварини, на ваш розсуд. Побічних ефектів і обмежень по тривалості використання не виявлено.

Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі. При попаданні ретельно промийте водою.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари

Спрей від колтунів FREE SPRAY 150мл 12556

Модель:00-00000276

Під замовлення

360 грн