Loading...
ZooVet Jungle

Спрей для зубів FRESH DREATH SPRAY 150мл 13222

Спрей для зубів FRESH DREATH SPRAY 150мл 13222

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

Під замовлення

00-00000273
350 грн

добавить

У закладки

Засіб, який забезпечує свіжість подиху і чистоту зубів у собак і котів. Спрей простий у застосуванні (не вимагає використання зубної щітки). Очищає зуби й ясна, видаляє наліт і залишки їжі, знищує шкідливі бактерії й усуває неприємний запах з пащі. Спрей виконує одразу три важливі захисні функції: знищує шкідливі бактерії, які сприяють утворенню нальоту на зубах, запобігає утворенню зубного каменю; забезпечує свіжість подиху тварини.

Склад: вода, трифосфат натрію, фосфорна кислота, бензоат натрію, сорбат калію, амілоглюкосідаза, пропіленгліколь, глюкоза, хлорид натрію, субтілізін, ароматизатор, глюкооксідаза, цитрат натрію, фосфат натрію, хлорид кальцію.

Застосування: акуратно підніміть губу і обприскати зуби вихованця з відстані 5 - 10 см (3 - 4 натискання на дозатор). Це буде стимулювати тварину енергійно облизувати зуби, допоможе запобігати прилипанню їжі до зубів і усунути бактерії, які викликають неприємний запах з пащі. Повторюйте процедуру щодня. Протипоказань та побічних ефектів немає. Продукт дозволений для вагітних тварин, і тварин, які годують малюків. Тільки для тварин.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари

Спрей для зубів FRESH DREATH SPRAY 150мл 13222

Модель:00-00000273

Під замовлення

350 грн