Loading...
ZooVet Jungle

Шампунь з маслом макадамия для кішок і кошенят 250 мл 18237

Шампунь з маслом макадамия для кішок і кошенят 250 мл 18237

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

В наявності

00-00000285
298 грн

добавить

У закладки

М'який, провітамінний шампунь з унікальним відновлюючим комплексом. Спеціально створений для м'якого догляду за шерстю котів і кошенят. Його склад збагачений маслом австралійського горіха макадамія, яке захищає шкіру від сухості і лущення, усуває ламкість шерсті. Уже після першого застосування шерсть набуває красивого і здорового блиску і вигляду. Шампунь нейтральний до рН шкіри тварин і пройшов дерматологічне тестування.

Склад: вода, лаурет сульфат натрію, кокамід DEA, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, кокамідопропілбетаїн, ПЕГ-15 кокополіамін, дінатрійгідрофосфат, масло макадамії, хлорид натрію, гліцерин, гліколь дистеарат, парфум, діетаноламін, кокамід МЕА, калію дигідрофосфат, 1,2 пропандіол, ортофосфорна кислота , лаурет-10, 5-бром-5-нітро-1,3 діоксан.

Дозування: шампунь концентрований і може бути розведений водою 1:1. Кількість шампуню для застосування не обмежена і залежить від розмірів собаки.

Застосування: змочити шерсть теплою водою і нанести шампунь легкими масажними рухами, щоб утворилася густа піна. Залишити на 2-3 хвилини, ретельно змити і просушити шерсть рушником. Протипоказань немає. Шампунь можна застосовувати вагітним і годуючим тваринам.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари