Loading...
ZooVet Jungle

Шампунь проти алергії для собак і котів 200 мл 15290

Шампунь проти алергії для собак і котів 200 мл 15290

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

Під замовлення

00-00000284
365 грн

добавить

У закладки

Гіпоалергенний шампунь спеціально розроблений для собак і котів, які страждають від частих алергічних проявів на шкірі. Шампунь можна використовувати, як в лікувальних цілях, так і з метою профілактики для тварин, схильних до алергії. У випадках запущеної алергії необхідно використовувати шампунь щодня, поки роздратування не зникне. Шампунь має ненав'язливий і легкий нейтральний запах.

Склад: вода, натрій лаурил-2 сульфат Хлористий натрій ПЕГ-40 касторове масло ПЕГ-4 амід рапсове масло диметилсульфон натрій лаурил-11 карбоксилат кокамід ДЕА гліколь дистеарат лаурил-2-гідроксипропил тремтіли-амонію хлорид Дінатрійгідрофосфат 1,2 пропандіол Дигідрофосфат калію 5-Бром-5 -нітро -1,3-діоксан.

Дозування: кількість шампуню для застосування не обмежена і залежить від розміру тварини.

Застосування: збовтати перед використанням. Змочити шерсть теплою водою і нанести шампунь легкими масажними рухами, щоб утворилася густа піна. Залишити на 2-3 хвилини і ретельно змити. При необхідності повторити й просушити шерсть рушником. Протипоказань немає. Шампунь можна застосовувати для вагітних і годуючих тварин ..

   

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари