Loading...
ZooVet Jungle

Шампунь із збиранням трав і масел для собак і котів з чутливою шкірою або жирної шерстю 250 мл 18291

Шампунь із збиранням трав і масел для собак і котів з чутливою шкірою або жирної шерстю 250 мл 18291

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

Під замовлення

00-00000282
255 грн

добавить

У закладки

Шампунь з травами і натуральними маслами , спеціально створений для догляду за тваринами з чутливою шкірою. Це дуже м'який та ніжний шампунь, який легко видаляє забруднення зі шкіри та вовни, і не викликає роздратування й сухості. Після застосування шампуню, нормалізується водний баланс шкіри і робота сальних залоз, шерсть набуває особливо красивого блиску і доглянутого вигляду. Шампунь нейтральний до рН шкіри тварин, тому може застосовуватися для миття собак і котів з чутливою шкірою, а також для тварин з підвищеною жирністю шкіри і шерсті. Шампунь має приємний хвойний аромат, показник pH шампуню становить 6.8.

Склад: вода, лаурет сульфат натрію, кокамід DEA, кокамідопропілбетаїн, дінатрійгідрофосфат, хлорид натрію, гліцерин, гліколь дистеарат, духи, кокамід МЕА, дигідрофосфат калію, 1,2-пропандіол, ортофосфорна кислота, лаурет-10, 5-бром-5 нітро 1,3 діоксан, барвники E102 і E131.

Дозування: шампунь концентрований і може бути розведеним водою 1: 1. Кількість шампуню для застосування не обмежена і залежить від розмірів собаки.

Застосування: змочити шерсть теплою водою і нанести шампунь легкими масажними рухами, щоб утворилася густа піна. Залишити на 2-3 хвилини, ретельно змити і просушити шерсть рушником. Протипоказань немає. Шампунь можна застосовувати для вагітних і годуючих тварин.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари