Loading...
ZooVet Jungle

Quick Washing експрес-шампунь для швидкого очищення без води і мила 250 мл 13999

Quick Washing експрес-шампунь для швидкого очищення без води і мила 250 мл 13999

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

Під замовлення

00-00000288
317 грн

добавить

У закладки

Експрес-шампунь призначений для швидкого очищення вовни Вашого улюбленця без використання води і мила. Швидко і легко! Його можна використовувати як для собак і котів, так і для коней. Тепер щоб освіжити шкіру собаки після триммінгу, очистити лапи після прогулянки або видалити з вовни жирні плями, не потрібно купати тварину! Достатньо обробити тварину експрес-шампунем і шерсть знову стане чистою і блискучою, матиме легкий запах м'яти. Експрес-шампунь можна використовувати, щоб освіжити шерсть коня після тренувань.

Склад: вода, полісорбат 80, етанол, масло м'яти, Е102 /131.

Дозування: кількість експрес- шампуню для нанесення залежить від розміру тварини.

Застосування: перед використанням збовтайте . Кількість використаного на одну чистку експрес-шампуня залежить від розміру тварини, на Ваш розсуд. Рясно побризкати експрес-шампунем забруднене місце і залишити на 2-3 хвилини. Після цього ретельно витріть сухою тканиною. Все дуже легко, просто і зручно! Тільки для зовнішнього застосування. Протипоказань немає. Подразнень не викликає. Використовувати засіб можна так часто, як необхідно. Експрес-шампунь «Quick Washing» можна без обмежень застосовувати для вагітних і годуючих тварин.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари