Loading...
ZooVet Jungle

ProVitamin Shampoo Aloe Vera - шампунь з екстрактом алое вера для світлих і білих собак 250 мл 18261

ProVitamin Shampoo Aloe Vera - шампунь з екстрактом алое вера для світлих і білих собак 250 мл 18261

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

Під замовлення

00-00000280
255 грн

добавить

У закладки

провітамінний шампунь з екстрактом алое вера, спеціально створений для м'якого догляду за шерстю собак білого і світлого забарвлення. Шампунь не містить відбілювача, активізує натуральний пігмент вовни і робить колір більш насиченим. Склад шампуню збагачений екстрактом алое вера, який захищає шкіру і шерсть від втрати вологи. Після застосування шампуню, шерсть починає краще розчісуватись і набуває особливого блиску. Шампунь нейтральний до рН шкіри тварин і пройшов дерматологічне тестування, тому може використовуватися для миття собак з чутливою шкірою. Шампунь має приємний квітковий аромат.

Склад: вода, лаурет сульфат натрію, кокамід DEA, кокамідопропілбетаїн, алое вера, ПЕГ-15 кокополіамін, динатрію фосфат, хлорид натрію, гліцерин, гліколь дистеарат, парфум, кокамід МЕА, дигідрофосфат калію, 1,2-пропандіол, ортофосфорна кислота, лаурет -10 5-бром -5-нітро-1,3 діоксан, барвник E133.

Дозування: шампунь концентрований і може бути розведений водою 1:1. Кількість шампуню для застосування не обмежена і залежить від розмірів собаки.

Застосування: змочити шерсть теплою водою і нанести шампунь легкими масажними рухами, щоб утворилася густа піна. Залишити на 2-3 хвилини, ретельно змити і просушити шерсть рушником. Протипоказань немає. Шампунь можна застосовувати для вагітних і годуючих тварин.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари