Loading...
ZooVet Jungle

ODOUR Killer знищувач запаху лотків 400мл 15234

ODOUR Killer знищувач запаху лотків 400мл 15234

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

Під замовлення

00-00000184
415 грн

добавить

У закладки

«Ліквідатор запаху для котячих туалетів» - це унікальний продукт, до складу якого входить інноваційна суміш: приємний м'який дезодорант, інгібітор ферментів (уреази) і натуральні корисні бактерії. Він не просто маскує запах, а повністю усуває причину його появи!

Як продукт працює? Спочатку дезодорант з тонким і м'яким ароматом приємним для кота усуває перші прояви неприємного запаху сечі. Після вбирання сечі активізується натуральний інгібітор і блокує уреазу, що запобігає хімічній реакції, яка викликає різкий запах. Потім, приблизно за одну годину, відбувається завершальний процес - повний розпад всіх складових компонентів сечі до вуглекислого газу і води.

Цей процес відбувається завдяки активізації бактерій, які використовують сечу як джерело їжі, і таким чином повністю усувають причину виникнення проблеми поганого запаху. Бактерії й активні інгредієнти, що містяться в засобі Беафар «Ліквідатор запаху для котячих туалетів» абсолютно безпечні для тварин. Засіб повністю біологічно розкладається, має нейтральний рН фактор і абсолютно безпечний.

Склад: мікроорганізми, ароматизатор, ферментні інгібіруючі речовини на мінеральній основі.

Дозування: за один раз рекомендована доза 20 г продукту на стандартний лоток з наповнювачем.

Застосування: ви можете присипати «Ліквідатором запаху» чистий наповнювач для котячого туалету або спочатку насипати «Ліквідатор запаху», а потім заповнити лоток наповнювачем. Не має значення, який наповнювач Ви використовуєте. «Ліквідатор запаху» діє однаково ефективно на будь-якому наповнювачі. Кал повинен забиратися в міру його появи. Однією дози вистачає приблизно на тиждень одній тварині.

Упаковки 400 г вистачає приблизно на 3 місяці. Бактеріальні штами й активні інгредієнти, що містяться в засобі Беафар «Ліквідатор запаху для котячих туалетів», цілком природні і безпечними. Засіб нешкідливий для навколишнього середовища. Щоразу після роботи із засобом і прибирання за твариною вимийте руки з милом.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари

ODOUR Killer знищувач запаху лотків 400мл 15234

Модель:00-00000184

Під замовлення

415 грн