Loading...
ZooVet Jungle

Нашийник Beaphar для кошенят 35 см ЧОРНИЙ 13206

Нашийник Beaphar для кошенят 35 см ЧОРНИЙ 13206

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

Під замовлення

00-00000248
210 грн

добавить

У закладки

Нашийник Беафар від бліх і кліщів для кошенят від 6 місяців.

Нашийник - поліхлорвинілова стрічка з фіксатором і насічками, які сприяють миттєвому розтягуванню нашийника й швидкому вивільненню тварини. Колір нашийника - чорний, нашийник водостійкий, довжина 35 см. Знищує паразитів і захищає від повторного зараження блохами протягом 5 місяців і кліщами 2,5 місяця. Діазинон у складі нашийника виділяється з поверхні стрічки, переноситься на шкіру й шерсть тварини, накопичуючись в епідермісі, волосяних цибулинах, сальних залозах. Поступово вивільнюяться на поверхню шкіри разом з секретом залоз, діазинон має інсектоакарицидну й репелентну дію на бліх, вошей, волосоїдів та кліщів, що паразитують на тваринах. Механізм дії призводить до паралічу і загибелі паразитів.

Склад: діазинон 15% .

Застосування: після відкриття упаковки нашийник розпрямляють і надягають на тварину, підганяючи за розміром так, щоб між шиєю тварини і нашийником залишався проміжок 1,0-1,5 з см, потім закріплюють фіксатором, а надлишок стрічки зрізають. По закінченню всіх дій з нашийником, ретельно вимийте руки з милом. Починає ефективно діяти через 5 - 7 днів від початку застосування.

протипоказання: не застосовувати з іншими інсектицидними препаратами, не застосовувати нашийник хворим і одужуючим тваринам, які годують і вагітним тваринам, тваринам, які мають великі пошкодження шкіри. Також не застосовувати цуценятам молодше 6-місячного віку.

Побічні ефекти: як правило, за умови застосування нашийника згідно з інструкцією побічних явищ і ускладнень не виявлено. Можливі випадки підвищеної індивідуальної чутливості тварини до діазинону - надмірне слиновиділення, сльозотеча, ознаки подразнення шкіри. У таких випадках використання нашийника припиняють, а тварину слід вимити з милом і промити шерсть великою кількістю проточної води, за необхідностю призначити антигістамінні й симптоматичні засоби.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари

Нашийник Beaphar для кошенят 35 см ЧОРНИЙ 13206

Модель:00-00000248

Під замовлення

210 грн