Loading...
ZooVet Jungle

Malthearts сердечка з мальт-пастою для виведення шерсті 12930

Malthearts сердечка з мальт-пастою для виведення шерсті 12930

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

Під замовлення

00-00000269
136 грн

добавить

У закладки


Malthearts для котів і кошенят - дуже смачні ласощі в формі сердечок, що містять 20% мальт-пасти. Вживання сердечок Malthearts перешкоджає утворенню грудочок шерсті в шлунку тварини і допомагає виводити шерсть з травного тракту природним шляхом.

Склад: молоко і молочні продукти, продукти рослинного походження (екстракт солоду 20%), сахароза, мінерали, молюски та ракоподібні (не менше 4%), дріжджі, м'ясо птиці та продукти тваринного походження, масла і жири, антиоксиданти.

Аналіз: протеїн 8, 2%, клітковина 5,4%, масла і жири 2,5%, зола 10,2%, вологість 4,1%, кальцій 1,3%, фосфор 0,9%, натрій 0,2%, калій 0, 03%.

Дозування: 1 - 8 сердечок на день.

Вживання: можна давати тварині у вигляді заохочення або винагороди, або як легкий перекус. Слідкуйте, щоб у тварини завжди була свіжа питна вода в достатній кількості. Можна давати кошенятам віком від 6 тижнів, а також вагітним тваринам і годуючим. Перевищувати дозування понад 8 сердечок на 1 кг маси тіла не можна, може спровокувати діарею. Не має обмежень за тривалістю використання.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари