Loading...
ZooVet Jungle

Лосьен д / удал.слезн.пятен Beaphar Sensitiv 50 мл 10264

Лосьен д / удал.слезн.пятен Beaphar Sensitiv 50 мл 10264

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

В наявності

00-00000226
440 грн

добавить

У закладки

Sensitiv - засіб для видалення слізних плям у тварин. Темні плями під очима собак і котів, особливо помітні у порід зі світлою шерстю, викликані сльозами. Цей продукт допоможе легко й ефективно видалити плями від сліз. Beaphar Sensitiv є делікатним засобом і не подразнює очі й шкіру - оскільки не містить спирту, підходить навіть дуже чутливим домашнім тваринам. Містить МСМ (метил сульфоніл метан) - це органічна сполука сірки з гіпоалергенним ефектом, який міститься в молочних продуктах, фруктах і овочах і сприяє оздоровленню шкіри та вовни. МСМ також сприяє зміцненню і підтримці природного балансу чутливої ​​шкіри.

Склад: динатрій тетраборат 2 %, диметилсульфон (MSM) 0,01%.

Застосування: потрібно взяти ватний тампон, просочити його засобом Sensitiv і обережно протерти вражену ділянку. Потім просушити кожне око за допомогою чистого ватного тампона. Для видалення слізних плям навколо очей котів і собак застосовують невелику кількість засобу раз на день. У важких випадках можна застосовувати до трьох разів на день протягом одного тижня. При використанні згідно з інструкцією - побічних ефектів не виявлено.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари