Loading...
ZooVet Jungle

Корм для геконів-бананоїдів Nekton Crested Gecko з бананом 250гр (230250)

Корм для геконів-бананоїдів Nekton Crested Gecko з бананом 250гр (230250)

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

Під замовлення

00-00019471
1 220 грн

добавить

У закладки


Корм для геконів-бананоїдів Nekton Crested Gecko з бананом 250гр (230250)

Nekton Crested Gecko з бананом 250гр (230250) - це збалансований корм для геконів-бананоїдів. Підходить також для інших видів геконів, які харчуються фруктами.

Склад: фруктова борошно з бананової і абрикосової пудри, борошно комах (з личинок мухи Hermetia illucens), пилок, пивні дріжджі сушені (неактивні Saccharomyces cerevisiae), мелене лляне насіння, вівсяні висівки, борошно з водоростей (Ascophyllum nodosum), соєвий білок, шипшина, лецитин, карбонат кальцію, куркума, спіруліна, карбонат магнію.

Перелік харчових добавок:

Вітаміни A, D3, E, B1, B2, В6, В12, С, кальцію D -пантотенат, ніацинамід, бета-каротин, фолієва кислота, біотин, селеніт натрію, L-карнітин, хлорид холіну, сульфат заліза, моногідрат, сульфат цинку , моногідрат, марганець (II) оксид), сульфат міді (II), пентагідрат), йодат кальцію, безводний, таурин, Ca 2,1%, P 0,71%.

Сирий протеїн 20%, сирої жир 6%, сира клітковина 7%.

Особливості корму для геконів-бананоїдів Nekton Crested Gecko з бананом 250гр (230250)

Особливістю харчування геконів-бананоїдів є комбінація фруктів і комах в раціоні, і завдяки з'єднанню борошна з личинок мух Hermetia illucens, соєвого протеїну, абрикосів, бананів (які забезпечують солодкуватий смак), плоди шипшини, лляне масло, вівсяні висівки повністю задовольняються всі потреби в поживних речовинах, а пивні дріжджі забезпечують геконів вітамінами групи В і амінокислотами. Також до складу корму для геконів-бананоїдів Nekton Crested Gecko з бананом 250гр (230250) входять морські водорості і бджолиний пилок.

Змішати порошок і воду в співвідношенні 1: 2-1: 3, (кількість відноситься до обсягу).

Кашка схожа на смузі, буде готова приблизно через 10 хвилин.

Годування не обов'язково проводити щодня (досить годувати 2-3 рази на тиждень), важливо пам'ятати що гекони можуть переїдати.

Відкриту упаковку важливо використовувати протягом 3 місяців після відкриття. Зберігати корм для геконів-бананоїдів Nekton Crested Gecko з бананом 250гр (230250) важливо в сухому і захищеному від сонячного світла місці при температурі від 15 ° C до 25 ° C.

Не зберігати в холодильнику.


Характеристики
Бренд Nekton
Призначення Фруктоїдні
Вага, гр 250
Країна виробник Німеччина
Країна реєстрації бренду Німеччина

* Характеристики и комплектация изделия могут изменяться производителем без предварительного уведомления

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари