Loading...
ZooVet Jungle

Immo shield спрей 250 мл 11112

Immo shield спрей 250 мл 11112

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

Під замовлення

00-00000179
190 грн

добавить

У закладки

Інноваційні протипаразитарні краплі для котів і кошенят у віці від 12 тижнів. Містять диметикон (силіконове масло), що утворює поверхневий шар на шкірі й механічним шляхом деактивує паразитів (бліх, кліщів, вошей, комарів та інших комах). Знерухомлення паразитів відбувається шляхом склеювання їх кінцівок і закупорки дихалець і комахи гинуть. Діє на всіх життєвих етапах бліх.

Не містить хімічних інсектицидів.

склад: диметикон 474 г/л, алое вера 5 г/л, віддушка 10 г/л.

дозування: кількість спрею залежить від розміру тварини або приміщення. .

Для боротьби з паразитами спрей можна застосовувати як на тварину, так і на навколишнє середовище.

Способи застосування:

Перед обробкою тварин добре збовтати, обробити тварину, пересуваючись від хвоста до голови і направляючи струмінь проти шерсті на відстані 10 см. Дочекайтеся поки шерсть висохне і потім розчешіть її. Дозування препарату не має чітких обмежень і залежить індивідуально від розміру конкретної тваринт. За необхідністю повторіть обробку через 4 тижні або після миття тварини.

Для обробки навколишнього середовища:

необхідно зволожити поверхню шляхом розпилення спрею з відстані 30 см. Рекомендується також обробити спальне місце/лежанку тварини.

Заходи безпеки: уникати потрапляння в очі або ніс тварини, в разі контакту з очима негайно промити великою кількістю води. Не рекомендується використовувати в період вагітності та лактації. Тільки для зовнішнього застосування! Не застосовувати препарат на пошкоджену шкіру.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари

Immo shield спрей 250 мл 11112

Модель:00-00000179

Під замовлення

190 грн