Loading...
ZooVet Jungle

Immo shield для собак 1-15 кг 13582

Immo shield для собак 1-15 кг 13582

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

Під замовлення

00-00000176
120 грн

добавить

У закладки

Інноваційні протипаразитарні краплі для котів і кошенят у віці від 12 тижнів. Містять диметикон (силіконове масло), що утворює поверхневий шар на шкірі й механічним шляхом деактивує паразитів (бліх, кліщів, вошей, комарів та інших комах). Знерухомлення паразитів відбувається шляхом склеювання їх кінцівок і закупорки дихалець, і комахи гинуть. Діє на всіх життєвих етапах бліх.

Не містить хімічних інсектицидів.

склад: диметикон 474 г/л, алое вера 5 г/л, віддушка 10 г/л.

одна пипетка призначена для однієї аплікації. Повторна обробка через 4 тижні.

Вміст однієї пипетки нанести на неушкоджену шкіру тварини уздовж хребта від шиї до хвоста, уникаючи потрапляння в очі й ніс. Рекомендується повторно обробляти тварину кожні 4 тижні або після миття. Для комплексного захисту рекомендується попередньо обробити тварину спреєм IMMO Shield. Краплі можна застосовувати одночасно з іншими інсектоакарицидними засобами з інтервалом 2 -3 дня.

Заходи безпеки: не використовувати для хворих або видужуючих тварин. Не застосовувати препарат цуценятам молодше 12-тижневого віку. Не рекомендується використовувати в період вагітності та лактації. Уникати потрапляння в очі або ніс тварини. У разі контакту з очима негайно промити великою кількістю води.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари

Immo shield для собак 1-15 кг 13582

Модель:00-00000176

Під замовлення

120 грн