Loading...
ZooVet Jungle

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ 01.2023!!! Добавка вітамінно-мінеральна для додання яскравого забарвлення пресиковому пір'ю Nekton R Beta 35гр (204035)

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ 01.2023!!! Добавка вітамінно-мінеральна для додання яскравого забарвлення пресиковому пір'ю Nekton R Beta 35гр (204035)

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

В наявності

00-00019509
180 грн

добавить

У закладки


Добавка вітамінно-мінеральна для додання яскравого забарвлення персиковим пір'ю Nekton R Beta 35гр (204035)

Гарне персикове забарвлення пір'я вашого папуги, з часом може втратити свою привабливість, а саме пір'я може стати тьм`яним. Добавка Nekton R Beta поверне насичений колір пір`я і поверне блиск, завдяки бета-каротину, що входить до складу . Слід враховувати, що забарвлення формується з часом, пігмент поступово відкладається в роговому шарі пера. Починати давати добавку рекомендовано за два тижні до початку линьки.

склад:

Сенсорна добавка бета-каротин, вітаміни А, D3, Е, С, В1, В2, В6, В12, К3, пантотенова кислота, ніацин, фолієва кислота, біотин, залізо, цинк, марганець, мідь, йод.

Особливості застосування вітамінно-мінеральної добавки для додання яскравого забарвлення персиковим пір'ю Nekton R Beta 35гр (204035)

Дозування: 1 мірна ложка (номіналом 1 г, входить в комплекті), на 100 гр м'якого корму, або 250 мл води. 1 г добавки розрахований на 10 невеликих птахів (канарки, амадини).

Зберігання: зберігати слід у сухому і захищеному від сонячного світла місці при температурі від 15 ° до 25 ° C. Заборонено зберігати в холодильнику.

Характеристики
Бренд Nekton
Вид Вітаміни
Призначення Для шкіри та пір`я
Форма випуску Порошок
Вага, гр 35
Країна виробник Німеччина
Країна реєстрації бренду Німеччина

* Характеристики и комплектация изделия могут изменяться производителем без предварительного уведомления

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари