Loading...
ZooVet Jungle

Bea Shampoo for Ferrets - шампунь для тхорів 200 мл 12824

Bea Shampoo for Ferrets - шампунь для тхорів 200 мл 12824

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

В наявності

00-00000286
265 грн

добавить

У закладки

Bea Shampoo for Ferrets - спеціально розроблений м'який шампунь для тхорів. Засіб призначений для очищення і ліквідації натурального стійкого запаху, характерного для цих тварин; і підходить для щоденного догляду, тому його можна використовувати так часто, як це необхідно (особливо в літні місяці). Він не змиває натуральний шкірний жир, який захищає поверхню шкіри, забезпечує доглянутий вигляд тваринного і робить шерсть блискучою і красивою. Шампунь також добре застосовувати для підготовки тварини до виставок.

Склад: вода; Sodium Lauryleth-2 Sulphate; Sodium Chloride; PEG-4 Rapeseedamide; Sodium Laureth-11 Carboxylate; 3-Behenoyloxy-2-Hydroxy Trimethyl-Ammoniumchloride; Cocoamide DEA; Glycol Distearate; Lauryl-2-Hydroxypropyl-Trimethyl-Ammoniumchloride; натуральні масла (лаванди, хвої і бергамота) 1,2 Propanediol; 5-Bromo-5-Nitro-1,3-Dioxan; барвники E102-E131.

Дозування: кількість засобу залежить від розміру тварини.

Застосування: змочіть шерсть теплою водою і рівномірно розітріть масажними рухами шампунь по шерсті тварин, поки не утвориться густа піна. Уникайте потрапляння в очі, рот, ніс і вуха тхора. У разі потрапляння промийте водою. Залиште тварина намиленої протягом 2 - 3 хвилин і ретельно змийте водою. Повторіть, якщо необхідно і добре висушіть тварина. Використовувати засіб можна так часто, як це необхідно. Шампунь не викликає подразнень і адаптований до натурального рН шкіри тхора і не змиває її захисний шар. Засіб можна використовувати для вагітних і годуючих тварин.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари