Loading...
ZooVet Jungle

Алголь 250г Beaphar 12494

Алголь 250г Beaphar 12494

* Увага! Фактичний колір товару може відрізнятися від представленого на сайті. Відмінності залежать від налаштувань вашого екрану

** Вартість товару в магазині може відрізнятися від ціни на сайті інтернет-магазину!

Під замовлення

00-00000189
275 грн

добавить

У закладки

Вітамінно-мінеральна харчова добавка з натуральних морських водоростей для активізації натурального пігменту. Вироблена за спеціальною технологією, зберігає максимум корисних речовин і підвищує відсоток засвоюваності мікроелементів в організмі тварини. Рекомендується для собак, котів та інших домашніх тварин з вовняним покровом і птахів. Не має протипоказань і може застосовуватися для тварин у період вагітності й лактації, а також для молодих тварин з моменту першої линьки. Містить високий відсоток мікроелементів (в тому числі - йод) і вітамінів.

Має дуже позитивний вплив на всі функції організму, але найчастіше застосовується для вирішення проблем з пігментацією (вовни, носа, губ і очей). Надає природного забарвлення, виразності, помітно покращує стан шкіри і волосся у тварин, пір'я у птахів. Особливо рекомендується застосовувати добавку перед участю у виставках.

Склад: сушені морські водорості з високим вмістом натуральних мінеральних речовин і йоду.

Аналіз: зола 28%, протеїн 9.5%, волога 8.0%, калій 7.3%, клітковина 5.5%, натрій 3.3%, кальцій 1.4% , жири 0.7%, магній 0.7%, фосфор 0.3%.

Рекомендується додавати до основного раціону тварин, в суміші з основним кормом в наступних дозах: цуценятам і зростаючим собакам, собакам дрібних порід вагою до 10 кг - по ½ чайної ложки (2,4 г) Дорослим собакам середніх порід вагою від 10 до 30 кг - по 1 чайній ложці (4,8 г) Дорослим собакам масою тіла понад 30 кг - по 1 столовій ложці (17 г) котам і кроликам - по ⅓ чайної ложки (1,8 г) хом'якам і малим гризунам - на кінчику ножа (0,2) птахам (на 100г їжі) - 2 рази на кінчику ножа (0,2).

Змішувати з кормом. Якщо ви годуєте тварину сухим кормом, перед підмішуванням добавки необхідно злегка зволожити його, додавши ложку консервованого корму або рослинного масла, або кефіру. Регулярно забезпечувати тварину достатньою кількістю свіжої питної води. Кормова добавка сумісна з усіма інгредієнтами кормів, лікарськими засобами та іншими кормовими добавками.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари

Алголь 250г Beaphar 12494

Модель:00-00000189

Під замовлення

275 грн